Consulten

Consulten algemeen.

De consulten zijn op afspraak.

Het eerste consult is een intakegesprek en een eerste korte behandeling. Dit duurt in totaal 1,5 uur. Alle vervolgconsulten duren een uur.

Bij het eerste consult is het wenselijk eventuele medicijnen en/of supplementen die u gebruikt, mee te nemen. Dit is nodig om een juiste combinatie te maken met ondersteunende voedingssupplementen die naar aanleiding van het gesprek en de behandeling geadviseerd worden.

Werktijden:
Dinsdag van 13.30 – 18.30 uur
Woensdag, donderdag en vrijdag van 09.30 uur tot 18.30 uur

Het uurtarief is € 70,-.

Ik ben lid van het LVNT/RBZC. Hierdoor vergoeden alle zorgverzekeraars de consulten geheel of gedeeltelijk, mits men verzekerd is voor alternatieve gezondheidszorg. U kunt hier kijken of uw zorgverzekering de behandeling vergoed.

Als u een afspraak wilt maken, neem contact op.

Bowen

Bij een Bowen-behandeling wordt gewerkt op de blote huid (slip en bh blijven aan). U wordt verzocht 2 grote handdoeken mee te nemen.

Bowen-behandelingen zijn 1 keer per week, gedurende drie weken. Aansluitend volgt een pauze van drie weken.  Na zes weken wordt de situatie geëvalueerd. Tijdens deze evaluatie wordt samen gekeken of er nog vervolgbehandelingen nodig zijn, of dat het doel van de behandelingen bereikt is.

Neuro-energetische Kinesiologie

De behandeling is met kleding aan, liggend op de behandeltafel.

De eerste behandelingen zijn wekelijks, daarna worden de tussenpozen langer, zo’n twee tot vier weken. Na 2 tot 4 consulten moeten er bij een NK-behandeling sterke verbeteringen/veranderingen merkbaar zijn. Het is afhankelijk van de soort klacht(en) en de duur daarvan hoeveel consulten er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.