Ervaringsverhalen Neuro-energetische Kinesiologie

Al ruim 25 jaar had ik darmklachten en was ik altijd moe. Ik was soms radeloos. Via een kennis hoorde ik over Neuro-energetische Kinesiologie (NK).

Ruim 2 jaar geleden kwam ik bij Petra terecht.

De eerste keer heeft Petra mij – na eerst een uitgebreid intakegesprek – ruim een uur getest op voedingsmiddelen. En daar kwam uit dat ik zeer extreem reageerde ben op bijna alle E-nummers. Ik kreeg – op een vriendelijke manier – te horen dat ik mijn voedingswijze drastisch moest veranderen wilde ik weer gezond worden. Op dat moment stortte de wereld even in, maar tevens kreeg ik ook weer hoop op een betere toekomst. Het werd voor mij een hele zoektocht naar de juiste voeding. Ik begon boeken te lezen over voeding en probeerde talloze nieuwe recepten uit.

Na 6 weken voelde ik mij al zoveel energieker en na verloop van tijd begonnen mijn haren te veranderen. De krullen van vroeger kreeg ik weer terug.

Ik ben inmiddels ruim 2 jaar verder. Mijn darmen zijn zeker voor 90% verbeterd. Ik ben 18 kg. afgevallen en mijn nieuwe manier van eten voelt zo ontzettend goed. Door mijn eigen discipline, alle NK- behandelingen van Petra en alle voedingssupplementen die Petra mij heeft aanbevolen is mijn leven heel veel zonniger geworden.

Karin Spreeuwenberg-Haegens

RESULTAAT OP MAAT

Na jarenlang als “diabetesrisicodrager” door het leven te zijn gegaan, gingen vlak na mijn pensionering in mei 2019 alle alarmbellen rinkelen en zou ik mijn verdere leven als diabetes type 2-patient met medicijnen door het leven gaan. In overleg met Petra van Dongen werd gekozen voor een aanpak door middel van kinesiologie (NEK). Bij de start nog drie tabletten per dag was al vlug in september 2019 nog maar twee tabletten en vlak voor de feestdagen in december 2019 nog maar één tablet per dag. Een opmerkelijk resultaat in korte tijd door een juiste behandeling. Maatwerk dus! Laatste stand van zaken; tijdens een controle in maart jongstleden werd zelfs overwogen om ook die ene tablet nog weg te laten. Er is gekozen voor zekerheid en nog een korte tijd aan te zien. De behandelingen kinesiologie blijven natuurlijk periodiek in mijn agenda staan.

Jos Wijnen
64 jaar
Grubbenvorst

Ervaringen Kinesiologie (NK)

2011 na een heftige hoofdhuid ontsteking met haaruitval mocht ik een haarwerk gaan dragen
Wilde graag zonder dermatologische therapieën op natuurlijke wijze eens gaan kijken voor mogelijkheden
Kwam in gesprek met Petra en zij heeft met balans en kinesiologie technieken gewerkt om te kijken wat mijn lichaam nodig had om te herstellen
Met aanvullende supplementen en meerdere behandelingen in de praktijk bij Petra is mijn hoofdhuid mooi genezen en mijn hoofd haar in volume vermeerderd .
Ontstekingen zijn tot heden NIET meer terug gekomen (2019)

MH

Mijn cholesterol is al jaren te hoog in verband met erfelijke belasting. Medicatie voorgeschreven door huisarts gaven bijwerkingen waardoor het middel erger was dan de kwaal. Echter cholesterol was hoger dan 9 in 2017. In goed overleg met mijn huisarts ben ik in behandeling gegaan bij Petra. Door de technieken van de kinesiologie (NK) werd een aantal supplementen mij aangeraden om te nemen en tevens werd er gewerkt door Petra aan rouwprocessen. Mijn cholesterol zakte met 4.1 in een jaar.

Petra zeer bedankt voor jouw deskundigheid in de natuurgeneeskunde, uitleg van de behandelingen en de psychosociale zorg.

MH

Ervaringsverhaal NK

Ik leerde Petra kennen door een lezing georganiseerd door `t Nest kinderopvang. Vlak daarna werden mijn zoontje en ik op een haar na geschept door een behoorlijke boom door de storm. Mijn zoontje van toen 5 maanden oud en was behoorlijk van slag door alle commotie rondom dit voorval. Hij werd `s nachts steeds in paniek wakker. Na wat weken aangemodderd te hebben, besloten we om een afspraak te maken bij Petra. Na 1 behandeling met neuro energetische kinesiologie was de paniek meteen verdwenen, maar onrust bleef. Na een 2e behandeling hadden we ons vrolijke manneke weer terug!

Ongeveer een jaar later wederom een afspraak gemaakt bij Petra i.v.m. heftige diarree, waarschijnlijk ontstaan door een bacterie opgelopen in Australië. Hiervoor zijn mijn zoontje en ik een aantal keren bij Petra geweest en zijn de klachten sterk verbeterd en goed onder controle te houden.

Erg bijzonder en mooi om te zien dat mijn zoontje (nu bijna 2 jaar) volledig tot rust kwam onder de laatste behandeling. Petra was bezig met het werken aan de balans in zijn stofwisseling en spijsvertering. Doordat hij deze rust en balans in zijn lichaam voelde, kwam hij zo tot rust dat hij op mijn borst als een blok in een diepe slaap viel! Wat daar gebeurde raakte me behoorlijk, bijzonder om te zien!

Dus al met al blij met Petra`s behandelingen!

Maud en Seth
Lottum